Betaling

Kortbetaling - VISA/MASTERCARD

Betaling med kort er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2) og kan deretter vente på leveringen. Vi samarbeider tett med VISA og Mastercard for å sørge for en kjapp prosessering av din kortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med vår kryptering. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen.

Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Rpprofil så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (normalt innen 5-7 virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa / Mastercard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

Personvern:

Lagring av kredittkort
For å gjøre det enklere når du handler, kan du nå lagre din kortinformasjon sikkert hos oss. Det er viktig at du logger deg ut når du har avsluttet handelen, og du er selv ansvarlig for ikke å dele ditt brukernavn og passord med andre. Informasjonen du oppgir ved nettbetaling vil kun bli brukt til dette formålet og i henhold til gjeldende lover. Vi lagrer dine opplysninger slik at du slipper å oppgi disse hver gang du foretar et nytt kjøp hos oss. Du kan selv legge til nye kredittkort og slette lagrede kort i kassen. For å utføre betalingen videreformidler vi dine opplysninger til vår betalingsleverandør DIBS. De oppbevarer informasjonen på en sikker og forsvarlig måte og er PSI Level 1-sertifisert.

Faktura for privatpersoner

Kjøpsvilkår

Handle nå - betal etter levering!

Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du behøver aldri å oppgi dine kortopplysninger og betaler alltid etter at du fått dine varer levert.

  • Få alltid varen innen du betaler
  • Alltid 14 dagers betalingsfrist
  • Du behøver aldri å oppgi kortopplysninger
  • Last ned dine fakturaer på klarna.no

Fakturaavgiften er kr 49,- per kjøp. Ved manglende betaling tilkommer et purregebyr på kr 64,- samt forsinkelsesrente 9,25%. Ved kjøpet kan det innhentes kredittopplysninger. Alle personopplysninger håndteres i henhold til gjeldende lover og regler.

Generelle kjøpsvilkår kan lastes ned her.

 Faktura/Kredit for firmaer og offentlige institusjoner:

Firmaer og offentlige institusjoner kan søke om kreditt på Rpprofil.no. 

Er det lagt en ordre uten å søke om kreditt, blir denne sendt i oppkrav og ikke omgjort i etterkant.

Vi gjør oppmerksom på at firma/organisasjon må være registrert i vår kundebase for kredittvurdering. Ved å søke om kreditt på Rpprofil.no, godtar du at vi foretar en kredittsjekk av selskapet.

Våre standard betalingsbetingelser er 10 dager for bedriftskunder - offentlige kunder som kommuner har 30 dager.

SLIK SØKER DU KREDITT HOS OSS:

  • Registrer din bedrift/organisasjon på .no, eller finn frem ditt kundenummer dersom bedriften din allerede er oppkravskunde på Rpprofil.no
  • Send din kredittforespørsel sammen med org. nummer og kundenummeret ditt til netstore@rpprofil.no

Rpprofil.no forbeholder seg retten til å sette vilkår for kreditt etter egen vurdering. Ved spørsmål rundt dette ta gjerne kontakt med netstore@rpprofil.no eller kundesenter på tlf: 38321406.

Ta kontakt med oss direkte på netstore@rpprofil.no om noe er uklart eller du har spørsmål.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing

Document